Varför bryr man sig inte mer?

Jag har under en längre tid haft ganska ont i ryggen, är stel och skulle verkligen behöva en genomgång av hela kroppen! Jag blir så trött på mig själv som inte tar mer tid till att faktiskt ta hand om mig själv! Varför bryr man sig inte mer?

All min tid går åt till tjejerna men att spara en halvtimme åt sig själv är ju så viktigt och jag ska verkligen försöka ta tag i det också! Bara köra lite yoga eller ha en ansiktsmask med en kopp te gör ju massor! Nej nu ska jag verkligen bli bättre på det! Så snart vår massör har tid ska han få knåda bort det onda och jag har faktiskt tänkt att man ska köra på ett massagepass minst en gång i månaden! Det måste man ju kunna få till!

Jag ska också försökta ta tag i att ta mig ut på promenad för motionen behöver fräschas upp lite känner jag! Man vill ju orka mer?? Tar ni någon tid åt er själva??

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Varför bryr man sig inte mer?

  1. Det gör du helt rätt i, så viktigt att ta hand om sig själv. Jag försöker jobba mycket på just detta sen ja blev utbränd, fått tänka om ganska mycket med det och just att lyssna på sig själv och vad man behöver och mår bra av är något jag fortfarande jobbar på ❤️

  2. Jag är riktigt dålig på att unna mig tid för mig själv. Däremot har jag blivit bättre på det efter utmattningen men jag behöver helt klart bli bättre på att ta hand om mig själv ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *