Ingen vila här inte!

Ja hörni, det här med vila på dagarna för barnen. Tjejerna har sovit ca 45 min (som max) på dagis senaste året, och ungefär lika hemma på helgerna, men vi bor en bit från dagis och vissa gånger innan sommaren har dom då somnat i bilen på vägen hem om dom sovit kortare och detta har då resulterat i att dom somnat för natten vid 22-22.30 vilket absolut inte vart hållbart. Jag har försökt minska lite successivt och kollat hur det gått men nu var det dags att sluta!

Vi minskade till 30 min och sedan till noll och första dagen utan att sova var katastrof och jag ville rymma hemifrån (utan att överdriva), men från och med andra dagen har det flutit på precis som det ska och dom somnar senast 20 på kvällarna! Perfekt tid och dom får då all sömn dom behöver tills vi går upp klockan 6. Så glad att övergången denna gång gick som en klocka, men det var ju också för att dom var redo! Så nu blir det ingen vila för damerna mer❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *