Äntligen medvind!!

Wohooo! Nu kan jag äntligen berätta! Jag har vart på möten i veckan som i själva verket vart intervjuer för ett nytt jobb, och idag ringde dom och sa att jag fått det! Så på måndag startar ett nytt kapitel!??

Alltså, jag är så rädd samtidigt som jag är så glad! Det är väl mest för att jag hatar förändringar och allt vad det innebär, så det känns skrämmande, men jag vet att det kommer vara bra för mig. Jag behöver nya utmaningar och vill kunna utvecklas både inom karriären och personligen också, så det blir toppen!

Imorgon är det förberedande möte inför måndagen som börjar med två veckors kurs! Spänd, förväntansfull, glad och livrädd är väl det som beskriver mina känslor bäst just nu!?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Äntligen medvind!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *