Morgondagens packlista

Fredag är kommen och ingen är lyckligare än vi! Här har vi handlat gott, lagat god mat och myst massor. Efter ett skönt bad för tjejernas del så kröp vi ner i min säng och kollar just nu på Mamma Mu och Kråkan. Sofia har precis somnat på min arm och Saga är inte långt ifrån hon heller! Så mysigt?

Imorgon är det dags för årets sista tävling med hästarna så det blir en tidig samt fullspäckad dag! Vi ska vara på plats 9.30 så innan dess ska vi ha hunnit äta frukost, fixa oss, packa in barn och saker i bilen, lasta hästar och sen bege oss till tävlingen. Vi lär med andra ord börja i god tid för jag tänker inte stressa med något!

Morgondagens packlista ser ut så här;

 • Hästar
 • Barn
 • Hund
 • Ridhandskar
 • Hjälmar
 • Sadel
 • Sele
 • Träns x2
 • Borstar
 • Pälsglans
 • Pass!!!!!
 • Nummerlappar
 • Mat
 • Vatten + hink
 • Extra kläder + skor
 • Fika

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *