Dessa faser tar aldrig slut

Ja alltså det skriva ju ofta om detta, men ni med barn, ni vet. Tjejerna har vart inne i värsta fasen ett tag men har vart relativt lugna nu ett tag. Men nu är Saga igång igen och har det ganska jobbigt med denna fas.

Hon sover oroligt vilket hon aldrig gör annars, vaknar och gallskriker men inte för hon är ledsen, utan hon skriker. Inte riktigt som när hon hade nattskräck, men något i stil med det ändå! När hon dock väl vaknar till så är hon helt som vanligt och man kan prata med henne och lugna henne helt, innan hon somnar om på min arm tätt intill mig.

Förutom nattetid så är det mycket som är jobbigt även dagtid och det räcker med att man säger fel så faller hela världen. Säger man nej till kaka eller glass så bryter hon ihop och är man inte tillräckligt snabb med att ge det hon vill ha (främst hennes gosedjur) så börjar hon gråta❤️

Det är ju bara en fas, som alltid, men jag tycker så synd om henne för man märker hur jobbigt det är för henne och jag önskar så att jag kunde få det att gå över snabbt, men man får ju tänka att det är en utvecklingsfas och det innebär bara att min lilla bebis börjar bli en stor tjej❤️ Fina, fina lilla Saga! Jag älskar dig och din syster mest av allt på denna jord!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *