Vardagslyx behövs alltid!

Idag blev det jobb på förmiddagen, och lite fix på eftermiddagen innan tjejerna skulle hämtas. Det bestämdes lite så där spontant att vi skulle gå på bio i eftermiddag så det gjorde vi!

Jag, tjejerna, mamma, syrran och hennes kompis åkte ner på stan för att kolla på Toy Story 4 och den var så bra! Tjejerna satt som ljus och kollade hela filmen förutom en snabb kisspaus på slutet! Älskade små barn!

Det var så mysigt att gå ikväll, lite vardagslyx så där. Det behövs ibland❤️ Väl hemma blev det ett bad för tjejerna och sen somnade båda två så fort dom lagt huvudet på kudden. Mamman har fixat lite på datorn och ska sova nu jag med så vi kommer upp imorgon! Hoppas ni haft en fin första oktober?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *