Tillbaka till verkligheten

Godmorgon fina ni! Har ni sovit gott? Vi sov som stockar inatt och det var skönt att få sova i sin egna säng igen? Eller ja, jag sov med flickorna i deras säng!❤️

Imorse vaknade vi i tid och kom iväg till dagis utan att stressa för en gång skull! Så himla skönt! Tjejerna var lite ledsna när jag gick med strax efter jag åkt fick jag sms om att dom var glada igen❤️ Så tacksam för att dom hör av sig!

Jag åkte till stallet efter att jag lämnat flickorna och är nu hemma igen och ska söka lite jobb samt plugga. Jag väntar även på att jobbet ska ringa ut mig så får se vart det bär av idag! Men snacka om att det är kallt nu! Hemma hade vi 2,5 grad när vi gick till bilen och vid dagis var det -0,5! Snacka om skillnad från i Grekland?

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Tillbaka till verkligheten

  1. Det är något alldeles speciellt med att få sova hemma, även om det är i barnens säng.
    Kylan är verkligen här nu och jag har så svårt att vänja mig vid den, burr.
    Hoppas du får en fin dag ❤

  2. Godmorgon! Låter som en skön natt och morgon! Själv sov man knappt,. Har så ont i öronen så jag trodde det skulle ramlas av! Haha
    Kul med söka jobb och lite plugg. Lycka till idag och ha en bra dag ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *