Treårskalas!!

Hej fina! Nu är vi tillbaka igen i vardagen och gissa om jag saknat både er och bloggandet!❤️

Vi landade hemma vid 06.15 imorse och därefter blev det några timmars sömn innan det var dags för frukost på sängen – för idag fyller mina stjärnor 3 år!!❤️ Var har tiden tagit vägen?!😭 Alltså jag är så sentimental!

Tjejerna har haft en såå bra dag med massor av gott, fina presenter och familjen!😍 Nöjdare kunde dom knappast vara!

Dom har fått schelich stall, nya dockvagnar, kläder, dockor i överflöd, pyssel och massor med annat roligt! Dom har verkligen överösts med fina saker och det är dom såå värda! Jag kan knappt fatta att mina hjärtan är så stora❤️

Tusen tack till alla ni som hört av er och grattat flickorna idag, kärlek till er!❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Treårskalas!!

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️till sessorna och mamman som ordnat så fint och goda saker👌💪🏻🙏🏻❤️😘🥰

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *