Lite update om läget

Nu är det dags för lite uppdatering från sjukhuset så vi tar det från senaste uppdateringen. Vi skulle göra en röntgen för att se så allt såg bra ut med tanke på hur tagen hon blev så efter Saga åkt till dagis fick vi komma in till ett annat rum för att sätta infart. Fia fick hålla deras surfplatta och spelade Pippi under tiden men sa verkligen ingenting, och rörde sig inte ens när hon stack henne två gånger! Jag är så galet imponerad!❤️

Dock så funkade det inte att sätta en infart i och med att hon inte ätit något på hela dagen (hon fick inte eftersom hon var tvungen att fasta) och därför sprack kärlen. Efter rådfrågning med annan läkare så kom dom fram till att det inte behövdes en röntgen just nu och därmed heller ingen infart eftersom hon piggnat på sig ordentligt! Hon är så himla duktig mitt lilla hjärta!❤️

Däremot sas det att vi blir kvar här till i eftermiddag eftersom dom vill se så hon verkligen mår bra, och det känns ju bäst för mig med! Hon fick dock börja äta och valde korv och makaroner vilket hon åt väldigt bra av och hon har inte kräkts mer efter det!🙌🏼 Så, nu väntar vi bara på att läkaren ska komma igen sen och berätta vad dom tycker ska göras!

När Saga skulle till dagis så kramade och pussade tjejerna varandra och mitt hjärta bokstavligen svämmar över! Tänk att dessa två fantastiska barn är mina!❤️

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Lite update om läget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *