Jag vill oxå va så däj stooooj

För några dagar sedan stod jag och borstade håret då vi skulle iväg. Tjejerna var redan klara och kollade bara på mig. Helt plötsligt säger Sofia “Jag vill oxå ha så däj långt håj”

Varpå jag berättade att hon en dag när hon är stor kommer ha längre hår hon också men att både hon och Saga har så fint hår! Då säger hon “Jag vill oxå va så däj stooooj” med underläppen hängande.. Jag försökte förklara att man blir stor sen och att det är mycket roligare att vara barn! Hon höll inte riktigt med först men sen tyckte hon väl ändå att det lät okej och vi kunde åka!

Men jag har inte kunnat släppa det riktigt. Jag vill bara skrika att neeej, du vill inte bli stor! Jag vet att man var så själv också som liten men nu som vuxen önskar jag att jag inte hade tänkt så som liten! Tänk så härligt att vara barn, inga riktiga bekymmer och det värsta som kan hända är att man får ketchup på hela tallriken istället för bara i hörnet som man ändrade sig till efter att mamma redan hällt upp!

Don’t grow up, It’s a trap!

Jag vill bara ropa att dom ska fortsätta vara barn. De vackra, understas barn dom är. Leka, busa, lära sig hyss och bara vara barn! Snälla, väx inte upp för fort! Jag ska se till att dom tar vara på barndomen och att dom en dag kan se tillbaka och tänka att dom hade det underbart och att dom kan vara glada över att dom slapp växa upp för fort!❤️

Loading Likes...

5 reaktioner på ”Jag vill oxå va så däj stooooj

  1. Ja, det är så viktigt att de får vara barn så länge de kan, det är något jag försökt se till att mina barn får, svårare nu när dottern är 11 1/2 år. De blir stora alldeles för fort i dag ❤

    1. Sen ska man vara så liten man bara kan så länge som de bara går sa jag alltid till min pojke innan
      svaret på hans varför var att när man är vuxen så kan man inte leka, bada, ha sommarlov utan får göra tråkiga saker som att städa och ge alla pengar till räkningar haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *