Familjen,  Mammarollen,  S&S,  Saga

För ett år sedan

Jag fick precis upp ett minne på Facebook från precis ett år tillbaka. Jag hade lagt upp en bild från sjukhuset med Saga som där och då gick igenom det jobbigaste vi vart med om.

Jag har skrivit om det förr och även nyligen då det fortfarande är aktuellt. Saga var väldigt sjuk början på 2018 och på grund av detta så började hennes kropp gå emot sig själv. Hon hade för lite vita blodkroppar och vid varje provtillfälle så minskade det. Vi blev skickade till sjukhuset och det första vi möts av är fullt av skyltar om barncancer. Vi hade alltså hamnat på avdelningen för cancerdrabbade barn! Medan vi satt i väntrummet så kom det flera barn som väldigt tydligt gick igenom det värsta en förälder kan tänka sig och jag försökte hela tiden hålla modet uppe och inte visa Saga min oro, men samtidigt brände tårarna bakom ögonlocken.

Efter ytterligare provtagningar fick vi svar. Hon hade inte leukemi som hon utreddes för, utan en autoimmun sjukdom tack vare hennes sjukperiod tidigare det året! Detta skulle gå över tills hon fyller tre, och hon har det fortfarande. Det märks då hennes körtlar är svullna trots att hon inte är sjuk. Men när hon fyllt tre ska detta vara borta och vi ska om några veckor tillbaka och se så proverna ser bättre ut än för några veckor sedan!

Mitt älskade lilla hjärta. Hon är så oerhört duktig och även om det är hemskt att ta blodprov så är hon duktigast i världen och är glad strax efter!❤️ Tänk så mycket man värdesätter allt och tänker annorlunda när man går igenom något så jobbigt! Jag är lyckligast och rikast i världen som har mina stjärnor!❤️

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *