Vi sover lite på det!

Den här dagen har börjat så dåligt den bara kunnat och jag har vart helt slut. Tjejerna är på dagis och då jag blivit dubbelbokad med en annan tjej så fick jag iallafall vara hemma efter mycket om och men. Jag somnade till vid 12.30 och vaknade nyss. Så där jobbigt trött men denna timme var så behövlig!

Att tjejerna fortfarande är på dagis är för att jag sitter på jour till 17 för att kunna få ut lön för denna dag, och det är en lång historia och jag fick inte hämta dom tidigare på grund av detta! Systemet på detta jobb är kaos! Men hur som helst så skiner solen än och nu tänker jag ta till vara på resten av dagen!

Snart ska tjejerna hämtas och jag hinner hämta idag? Ska bli roligt att se deras min då dom tror det är mormor som kommer❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *