Blandat,  Bloggen,  Samarbete,  Tips

Inredning av hög kvalite!

Inlägget är ett betalt samarbete och innehåller annonslänkar i samarbete med NordiskaRum.se

 

Som ni vet så flyttade vi nyligen till vår nya lägenhet, och ni vet ju också hur mycket jag älskar att inreda så det blir ju en del tid på nätet när tjejerna somnat för att kolla just inredning! Något som jag älskar (men också vet att de flesta andra också älskar) är ju så klart sammet! Jag försöker dock att inte låta sammeten ta över hela hemmet men det är svårt många gånger!?

En sida jag kollat väldigt mycket på när det kommer till just inredning är NordiskaRum.se som är en hemsida där du kan hitta så snygga inredningsdetaljer och möbler, både för privatpersoner och företag!?? Här hittar ni garanterat allt ni behöver till hemmet!

Här nedan ser ni några av mina absoluta favoriter och som verkligen hade passat in så grymt bra här hemma! En sammetsstol bredvid soffan hade vart så fint, men så vet jag också två små damer som hade paxat den alla dar i veckan då!

 

Denna sammetspall tillsammans med sammetsstolen är ju en dröm! Så himla smart med förvaring i pallen och så härligt att lägga upp fötterna när man kollar på film med flickorna i fåtöljen!

 

Något som NordiskaRum har mycket av är både sängar och sänggavlar, och just sänggavel är något jag kikat på ett tag då jag skulle vilja byta ut min! Samma färg som nu, det vill säga mörkgrå, men ändå annorlunda än min nuvarande! Jag älskar dock kuddarna på vilket gör stor skillnad och en snygg detalj! Praktiskt också eftersom jag nästan alltid jobbar från sängen!??

 

 

Jag tycker definitivt ni ska klicka in på NordiskaRum.se och kika deras fantastiska utbud! Jag lovar att ni kommer älska det, och du, de erbjuder dessutom gratis frakt och bara det är ju helt fantastiskt!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *