Resultatet från besöket på BVC

Alltså mitt minne är ju sämre än en guldfisk, och det i kombination med två 2,5 åringar i värsta utvecklingsfasen, massor med jobb och ett hem att sköta så har jag helt enkelt glömt bort att uppdatera om besöket på BVC i måndags!??‍♀️

Hur som så skulle vi vara där på morgonen klockan 8.15 och tjejerna var så duktiga att gå själva från bilen och hålla handen alla tre hela vägen upp! När vi väl kom in och hade sagt hej så började hon ”undersöka” tjejerna med att låta dom leka. Dom fick leksaker och skulle svara på vad det var, hur dom lät etc och även vad dom skulle göra, som att ställa muggen på tallriken och lägga skeden i muggen. Dom fick rita och så pratade hon med dom för att se hur mycket dom kunde prata. Hon var så imponerad över hur duktiga dom var och jag är stoltast på planeten!

Vägning och mätning gick galant även det och Sofia mättes till 85cm och Saga till 84cm. Fia vägdes in på 12.3 och Saga på 11.8! Det har alltid skiljt 1cm i längd och ett par hundra gram i vikt, och det fortsätter i samma bana! Sina kurvor följer dom exemplariskt och dom fick största OKet i rumpan?❤️ Efter fick dom välja fritt i hennes låda med klistermärken och Saga tog Bamse medan Fia tog Brummelisa❤️ En väldigt lyckad dag på BVC med andra ord!

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Resultatet från besöket på BVC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *