Det gör så ont!

Hej fina! Imorse vaknade vi som vanligt klockan 6 och gick upp för att göra oss iordning. Väl uppe visade sig Fia vara väldigt loj och när jag satte henne i vagnen så klagade hon på att hon hade ont i huvudet!

 

”Det gör så ont!”

 

Jag frågade var hon hade ont och hon pekade bak i huvudet, i pannan och bakom ögonen, så jag förstod att det var huvudvärk hon hade. Satte henne i mitt knä på golvet och ringde 1177, varpå hon kräks rätt ut! Mitt lilla hjärta!❤️ Efter 20 minuter kom jag äntligen fram och hon sa att vi skulle avvakta och se om det gick över med alvedonen, så jag bäddade ner henne i soffan och gav Saga frukost. Efter ett tag orkade hjärtat sätta sig upp och ville ha lite yoghurt, så hon fick äta i soffan❤️

Därefter somnade hon och sov fram till för ungefär 40 minuter sedan! Migrän tar så enormt på en och jag tycker så synd om henne! Nu är hon iallafall piggare men alla som levt med migrän vet att det tar ett par dagar innan man mår tusen igen!?

Saga tog så väl hand om henne när hon låg och sov, klappade och höll henne i handen❤️ Mina älsklingar, stoltast i världen!

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Det gör så ont!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *