Världens duktigaste tjej!

Alltså stoltaste mamman här!??‍♀️ Sofia lämnades på dagis själv idag, och var lite ledsen när jag gick, men jag ringde ca 5 minuter senare och frågade hur det gått och då var hon glad och hade börjat leka. Hon hade lekt och busat med kompisarna, sovit gott, ätit bra och sen hade dom lyxat med semlor!?

När dom sedan hade vaknat efter vilan så hade hon och en kompis stått och kollat ut genom fönstret och då kommit att tänka på mamma, så hon hade fått sin Titti (snuttefilt) och strax därpå kom jag och skulle hämta henne! Hon kastade sig i min famn och jag fick massor av pussar? Min älskade lilla stjärna!❤️

Såå himla duktig tjej hela dagen, och så välbehövligt för båda flickorna. Fia fick leka och busa som hon behövde, och Saga fick vila i lugn och ro❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *