Att bara vara med ett barn

Hej fina! Hoppas ni sovit gott! Här sov vi hela natten förutom ett uppvak när tjejerna kom in till mig. På morgonen kom tjejernas mormor och vi gick upp och åt frukost. Därefter gjorde jag iordning Fia och så åkte vi till dagis. Så idag är Fia själv på dagis!??

Vi började prata om det igår jag och flickorna, och dom förstod och tyckte det var roligt. Speciellt Sofia då som skulle få leka med kompisarna, och Saga som då skulle få vila hemma eftersom hon fortfarande inte är 1000! Så imorse satt Fia och sjöng hela vägen till dagis och berättade att jag och Saga ska hämta henne sen❤️ Mina duktiga flickor!!

Saga har fått en tidning och sitter nu och ritar lite. Om en stund ska vi göra iordning lite lunch och sen är det snart dags att hämta Fia!? Det känns så konstigt att bara ha ett barn hemma! Men snart är ordningen återställd!❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *