Det känns så tomt

Godmorgon fina! Hoppas ni sovit gott! Här blev det en något orolig natt med två små prinsessor som snurrat runt som jag vet inte vad.. Och jag som måste sova på sidan för att inte få ont i nacken har fått sova på rygg hela natten eftersom dom velat ligga på mina armar? Vi tog morgon klockan 8 och sitter nu och äter mysfrukost framför Frost.

Lägenheten börjar kännas så tom nu i och med att allt packas ner allt eftersom. Tomt men skönt i och med att det betyder att vi snart flyttar! Och nu är det 3 veckor kvar!? Veckan sedan jag sa upp lägenheten har gått så fort så dessa tre veckor susar nog förbi de också! Wiihoo för flytt!???

Idag blir det städning på förmiddagen samt tvätta då vi har tvättstugan också. Och i eftermiddag följer Sofia med mamma hem då hon ska sova där inatt! Och jag och Saga ska ha världens myskväll med egentid bara vi två! Och Sofia får detsamma med mormor, morfar, moster och morbror!❤️ Så ikväll får Saga välja mat, gott till kvällen och film, samt att vi ska hitta på något roligt som hon väljer innan kvällen!?

Har ni något roligt planerat?❤️

 

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Det känns så tomt

  1. Men vad skönt att flytten kommer närmare. Vilka härliga planer ni har för helgen. Jag är fortfarande sjuk så för mig blir det fortsatt soffläge. Men jag tänkte försöka plugga lite ändå. Måste ta tag i mina studier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *