Jag fick ett samtal

Alltså morgnar är inte riktigt min grej, så att ta sig upp är alltid en utmaning. Varje morgon är därför sig lik när vi pratar veckodagar.. Klockan står på ringning klockan 5, 5.30, 5.45 och 6, annars kommer jag inte upp! Men, imorse vaknade jag av klockan när det ringt i typ en timme för jag fick kasta mig upp klockan 6! Yrvaken delux! Tjejerna vaknade strax därpå och var så duktiga och klädde på sig och gick på toa innan vi var redo att åka.

Tjejerna var så duktiga vid lämningen men Saga var lite ledsen när jag gick, dock fick jag bild snabbt efter där dom satt glada och ritade❤️ När jag kikade telefonen hade dock mamma ringt flera gånger så jag ringde upp och hon berättade att hon inte fick igång bilen så jag fick åka och hämta henne och brorsan, och sen till jobbet där jag mötte upp Sandra.

Jobbdagen startade bra och jag hade bra flow, men så ringde dagis vid 10 och berättade att Sofia hade kräkts..? Eftersom mamma hade bilen fick morfar skjutsa mig till bilen så jag kunde hämta tjejerna.

Dagen har därför vart lugn men inga mer kräkor och båda har vart pigga och busiga. Imorgon är vi hemma också för säkerhets skull men på onsdag blir det jobb och dagis förutsatt att det inte dyker upp någon oväntad spya!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *