Tacksam för allt

Brukar ni stanna upp och bara njuta av nuet? Livet är så oerhört stressigt och man får bara hänga med. Mat ska handlas, hem ska städas, barn ska lekas med, familj ska umgås med, mat ska lagas, tvätt ska tvättas och hängas, barn ska till och från dagis, hundar ska kissas, hästar och stall ska fixas, räkningar ska betalas, etc etc. Jag kan bara tala för mig själv men vardagen går i ett och jag försöker ofta stanna upp och njuta av nuet, bara vara och inse hur himla lyckligt lottad jag är som har två friska, fantastiska, vackra döttrar, ben att gå på, djur, ett hem att vara i och en varm säng att sova i.

Livet kan vara oerhört jobbigt ibland och vissa gånger vill man bara gräva ner sig, men allting löser sig och så länge man tänker positivt så går allt! Har man bara familjen så har man verkligen allt! Jag brukar tänka på hur livet hade sett ut om inte tjejerna vore här, och jag hade garanterat haft både mer pengar och tid, men vad skulle jag göra med det? Folk som säger åt ungdomar att man ska leva innan man skaffar barn, vet inte alls vad dom pratar om! Det är när man får barn som man börjar leva på riktigt! Jag vill upptäcka allt och leva tillsammans med mina barn!❤

Vardagarna bara rullar på och jag fastnar ofta i rutinträsket, men det är inte bara för att det är en vana, utan för att det är bra för oss alla. Men ikväll tog jag in flickorna efter dom somnat till min säng och nu ligger jag bara och njuter av att ha dom tätt intill mig. Tiden flyger iväg och snart är dom stora nog att vilja somna själva och inte alls vill sova bredvid mamma, så jag njuter allt jag kan! Tänk vilken ära att få ligga här och känna värmen från sina barn? Och doften som ens barn har som man aldrig vill sluta sniffa på!

Snart börjar jag mitt nya jobb och jag är orolig över att tjejerna ska tro att jag överger dom. Men samtidigt så får vi sakna varandra på ett sätt vi sällan gjort och jag ska verkligen ta tillvara på de små sakerna i vardagen som kommer. Men att stanna upp en stund kommer jag fortsätta göra, och det borde man göra oftare! Nu tänker jag sova med mina stjärnor och imorgon ska vi ta en heldag i lekparken!❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Tacksam för allt

  1. Du får gärna berätta mer om det nya jobbet! Ja, livet går verkligen sjukt fort och det är så mycket krav på allt som ska göras och alla måsten. Ännu mer när man har ett ansvar över någon annans liv, men det är bara att fokusera på allt det positiva 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *