En tillbakablick på 2018

Ja, tänk att det snart är slut på detta år, och ett nytt snart ska börja! Jag förstår inte riktigt vart detta år har tagit vägen! För mig har 2018 inte vart det bästa, inte alls. Snarare har det vart tvärtom och min tur har verkligen inte vart med mig. Men självklart har inte hela året vart dåligt, och tur är att jag har mina små charmtroll!❤

Året började med depression på grund av utmattning. Att vara ensamstående med tvillingar är inte alls en dans på rosor alla dagar, och speciellt inte under deras faser. Tro mig när jag säger att man känner sig oerhört otillräcklig när båda är i en sådan fas och bara ska sitta i famnen, men skriker att den andra absolut inte får sitta där! Eller när dom klänger och drar en i benet när man ska laga mat..

Jobbmässigt har det vart otroligt svårt i och med att jag vart envis nog att ha dom hemma till dom fyllde två. Ekonomiskt gick det inte alls ihop, men mina tjejer skulle inte börja innan dess och trots att det var jobbigt pengamässigt så klarade vi det! Jag är så glad att dom började när dom började för då var dom redo! Och även jag kände mig mer redo att lämna dom där. Eftersom dom tidigare inte gick på dagis hade jag ingen barnvakt dagtid eftersom alla jobbade, och kvällstid måste ju folk hem eftersom dom har ett liv dom också, så det har blivit få jobbtimmar detta år. Det är tur att jag har bloggen, vilket jag för övrigt älskar!

Men nu till det positiva! Året har som sagt inte vart dåligt hela tiden, så klart! Min depression är borta tack vare att jag vågade acceptera det och tog hjälp, och jag är så otroligt stolt över mina tjejer som utvecklats och växt upp så otroligt mycket detta år! Jag blir ofta stående och bara kollar och lyssnar på dom när som pratar och leker, för nu leker dom verkligen tillsammans, och sättet dom pratar på är helt galet! Dom är bara två år men pratar för fullt och håller konversationer hela tiden!❤ Det är så underbart att se hur dom utvecklas och att dom hela tiden blir mer och mer tajta? Bandet dom har gör att jag önskar att jag också hade haft en tvillingsyster!

Flickorna har gått från att ha blöja till att vara helt blöjfria på enbart några månader och det känns faktiskt lite speciellt att dom aldrig haft ett blöjpaket på dagis! Dom har även börjat på just dagis vilket ni vet var min värsta rädsla, men det blev såå bra! Vi hade aldrig kunnat hamna på ett bättre ställe!? Flickorna räknar till 10 på både svenska och engelska helt utan hjälp och älskar att lära sig nya saker! Mina duktiga flickor! Tänk så mycket dom lärt sig på bara ett år!❤

Jobbmässigt vet ni ju att jag nu fått ett nytt jobb, som jag är så oerhört glad över! En heltidstjänst i ett företag jag älskar! Och jag lovar att ni snart får veta mer? Detta jobb ändrar allt och jag kan nu slappna av på ett helt annat sätt! Så året slutar alltså på topp och jag är så peppad på vad 2019 har att erbjuda! Året då jag ska uppåt!?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *