Julledighet

Hej mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk jul tillsammans med nära och kära❤ Vi har haft helt fantastiska dagar och vi har njutit helt och fullt! Mobil och sociala medier har fått vila och vi har fått julledigt, men nu är vi tillbaka från “ledigheten”!

Vår jul var som sagt helt underbar och tjejerna var så glada hela dagen, som vanligt. Det blev massor med god mat och fika, minus 10 grader, sol och snötäckt, barn som drunknade i paket och glädjen i deras små ögon❤ Dagen såg ut som vanligt och på kvällen spelade vi spel. När tjejerna somnat spelade vi vuxna spel tills vi nästan satt och sov, men jisses vad vi skrattade?

Vi hade inte kunnat få en bättre dag och det var så mysigt att ta vår årliga julpromenad med hundarna och att tjejerna gick med❤ Idag startade vi dagen med frukost tillsammans allihop eftersom vi sov kvar hos föräldrarna. Så mysigt! Resten av denna dag har gått åt till att packa upp nästan alla julklappar och självklart leka med dessa? Det var två nöjda tröttmössor som somnade tätt intill mig❤ Nu ska mamman också sova och imorgon blir det bara lugnt med lek och bus. Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *