Luciafirande och gravidhormoner

Imorse var det seriöst ingen av oss som ville, eller orkade heller för den delen, som ville gå upp. Tjejerna var omöjliga att väcka och jag ville bara ligga kvar under täcket med mina stjärnor❤ Till slut lyckades vi dock ta oss upp och kasta oss iväg till dagis där luciafirandet skulle börja!

Båda var trötta och gnälliga men Fia gick med på att gå med i tåget tillsammans med moster Alva, och Saga skulle sitta i min famn när vi gick. När dom samlats där framme satte dom sig i deras frökens famn. Fia satt och busade lite med en kompis och Saga satt mest och undrade varför alla stod och stirrade? Mitt hjärta smälte dock och blödig som jag är så har jag som vanligt svårt att hålla tillbaka tårarna. Tur det var mörkt?

Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Känslorna är överallt och jag gråter så lätt att det känns som gravidhormoner! Nu vet jag så klart till 1000 att jag inte är gravid men dessa känslor känns som när jag var gravid? Det räcker att tänka på att flickorna är mina tjejer och hur stolt jag är över dom så börjar jag gråta, av glädje och lycka så klart❤

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *