Är amning något så provocerande?

Jag blir så trött på att det ständigt ska gnällas över ammande kvinnor. Tänk att det ens kan finnas en enda människa som faktiskt tar illa upp av det mest naturliga som finns, att mata sitt barn! Det kommer upp kommentarer och artiklar om ämnet stup i kvarten och nu är jag trött på att ens läsa det.

Tänk så fantastisk kroppen är att när man får barn så vet den att den ska producera mat för att sedan kunna mata barnet samtidigt som man ger barnet närhet. I alla tider har kvinnor ammat sina barn och det finns ju inget onaturligt alls med det!

Det pratas om att kvinnans bröst är sexuella och att man absolut inte ska amma offentligt. Men hur i hela friden kan det anses vara mågot sexuellt när vi fått bröst för att kunna mata våra barn? Och om vi är ute bland folk och barnet eller barnen blir hungriga, ska man då springa hem för att amma, eller låta barnet skrika av hunger för man måste sticka någonstans avsides?! Det är ju absolut ingen som tvingar någon att kolla åt en ammande kvinnas håll, så vad är det man retar sig på?!

När tjejerna var små och ammades så struntade jag fullständigt i om jag var på erikslund eller på ett café, var tjejerna hungriga så gav jag dom mat där och då, precis som hemma! Sluta gör amning till något konstigt när det är det finaste som finns!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *