1 - 1 1/2,  Flickorna,  Vardag

Vi ser det snöar, vi ser det snöar

Det snöar!! Jag älskar det? Allvarligt! Julen känns inte alls långt bort och jag längtar efter vit, djup snö och väldigt kalla dagar. Håller dock tummarna på att vi slipper slask? Denna snö lär ju inte ligga kvar länge, men bara grejen är ju mysig❄️

Idag blev det lite jobb på eftermiddagen så mamma var barnvakt först men byttes av sen av syrran och brorsan då mamma och pappa skulle på 40-års fest. När jag kom hem kikade även min moster förbi och sen även hennes sambo en stund. Han åkte sen och köpte mat så vi åt mat här. Supermysigt! Flickorna var så hajpade och höll igång till strax innan 21, och då sa dom själva att dom var trötta och ville sova. Det var faktiskt första gången någonsin dom erkände det?

Nu är det sovdags för imorgon ska vi agera flytthjälp till moster och hennes sambo! Hoppas ni haft en bra dag fina ni❤

Welcome to our winter wonderland❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *