Håll bara tummarna!

Alltså åh, nu kommer ett sånt där jobbigt inlägg där folk tänker att “varför postar hon ens?!”, men jag måste skriva av mig och bloggen just det, mitt sätt att få ur mig mina tankar och idéer! Så vad var det jobbiga i det hela då? Jo, jag kan inte berätta vad det gäller? Jobbigt läge va?

Jag är sådan där som tror att jag jinxar det om jag säger något för tidigt! Jag vill dock bara skrika av hopp, för det här skulle innebära att en stor sten lyfts och det skulle underlätta mitt liv något enormt!

Imorgon är dagen med stort D, dagen då jag vet hur det blir och jag kan berätta för er, oavsett hur det blir. Men ni får såå gärna hålla tummar och tår för oss!! Vi behöver det❤

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Håll bara tummarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *