Födelsedagsfirande

Idag mina vänner var det dags för födelsedagsfirande! Det var ingen mindre än min moster som fyllde år, visserligen förra veckan, men det var idag det var dags att fira?

Tjejerna var så himla fina i sina höstklänningar och snurrade runt så tyllkjolen snurrade med? Gullungar! Garanterat finast av alla❤

 

 

Det blev plockmat och tårta och tjejerna var så duktiga som dansade runt och höll sig sysselsatta trots att det inte fanns några leksaker!

När vi kom hem lekte vi lite och målade med fingerfärg. Det var färg överallt och det slutade med att dom målade sig i ansiktet så dom fick hoppa i badet som dom var och duschades av med förklädena på! När färgen var borta blev det ordentlig dusch och sen kröp vi ner i soffan framför Nalle Puh och Heffaklumpen! Båda ville sitta i famnen och gosa och det var en så mysig stund❤ Båda somnade strax innan filmen var slut så dom bäddades ner i sängen efter det.

Nu är det sängläge för min del och jag är så nervös inför morgondagen! Håll alla tummar och tår för vår skull, vi behöver det verkligen! Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *