Låt mig sova

Jisses vilken dag! Tjejerna har vart hos föräldrarna idag så jag skulle kunna göra klart tårtbeställningarna som ska levereras imorgon. Jag började baka vid 10 idag och slutade vi 22, alltså 12 timmars bakning! Jag älskar det men kommer inte ta på mog så stort jobb med två beställningar samtidigt i framtiden!

Första tårtan är till ett 1-årskalas men Babblarna som tema. Dekorationerna är klara och tårtan är spacklad och redo att täckas imorgonbitti.

Tårta nummer två är en chokladbomb med choklad som dekoration!

Båda tårtorna har chokladbottnar, ett lager chokladmousse, ett lager hallonmousse och Babblarna-tårtan har ett tredje lager med chokladmousse och hallonkompott. Babblarna-tårtan har spacklats med hallonsmörkräm och kommer täckas med sockerpasta. Chokladbomben kommer spacklas med chokladsmörkräm!?

 

 

Mamma kom med mina stjärnor strax efter 15 och då mös vi massor! Dom är inne i en så busig och rolig period så dom skojar hela tiden? Jag älskar det❤ Fia somnade 19.30 och Saga höll sig vaken till 20.30. Jag har hunnit gosa ner mig i min sköna säng och skulle precis sova när Saga vaknade och kom in och var klarvaken.. Så nu kollar vi på Daniel Tiger! Hoppas hon kan somna om snart för denna mamman är galet trött!?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *