Sommarfint

Hej mina fina! Hoppas ni haft en fantastisk’ tisdag med mycket sol! Här har det vart mest kvavt och svetten har runnit trots att man inte gjort något.. Fläktarna har gått på högvarv här hemma??

Dagen har vart något hektisk för min del då det vart mycket att göra. Förmiddagen var mysig med mina stjärnor och bestod av lek och bus, som alla andra förmiddagar här hemma? Dom är så roliga mina små trollungar!?

Tjejerna åt knappt någon lunch alls utan höll på med allt annat som var så mycket roligare men efter vi var klara åkte vi och hämtade mamma på jobbet och åkte vidare till Erikslund för att handla lite. Vi köpte gosedjur till valparna, present åt morfar som fyller år snart och så tog vi en fika? Vi köpte även blommor och blomlådor till balkongen så nu ska det göras fint!? Därefter hämtade vi ut ett paket innan vi åkte hem till oss och tog en varsin isglass i värmen.

Jag har två tårtbeställningar som ska vara klara på torsdag så jag ställde mig och gjorde alla mousser till dessa och efter åkte mamma hem. Lagom till dess var det dags att göra iordning kvällsmaten som sedan åts ute på balkongen men jösses så varmt det var? Vi höll på att flyta bort..

Mamma kom tillbaka en stund senare efter att vi ätit klart och tog med tjejerna till lekparken så jag kunde fortsätta med tårtbaket. Mycket hann bli färdigt lagom tills dom kom hem igen och då fick det bli kvällsgröt och sen en skön dusch. Så skönt att bädda om dom när dom är nyduschade efter en tur i lekparken? Tjejerna somnade på stört när dom pussats godnatt och jag fortsatte med tårtbaket. Mycket dekoration som ska göras så jag har precis blivit klar för dagen. Resten fixas imorgon!

Idag har vi även firat vår lilla Dreamy som fyller ett år! Det känns helt galet vad fort tiden går!?❤ Nu är det dock sovdags. Sov gott fina ni!?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *