Skjutsa mig till vårdcentralen

Är jag den enda som älskar att handla mat?? Av någon anledning tycker jag det är så skönt att ta slut på allt och sen shoppa loss? Älskar att fylla på hemma och känna att det är fullt i kylen tex! Så idag blev det storhandling tillsammans med mamma.

Hon kom efter att hon slutat jobbet och då åkte vi till YumYum och åt mat, så gott! Därefter blev det en tur till Maxi för att storhandla. Jag hade med selen så ena satt där på ryggen och andra i kundvagnen. Tjejerna är superduktiga men lyssnar ibland inte riktigt när man säger något, som att dom inte ska riva ner varenda grej bland bröden? Ett tag skulle båda prompt gå själva också och då blir det ett svettigt gympass?? Folk som inte har tvillingar kommer aldrig förstå????

Vi sprang in på rusta också för att handla filt och tvättmedel och där var det samma visa. När vi väl satte oss i bilen sa mamma “kan du skjutsa mig till vårdcentralen?”? På skoj alltså! Man blir så trött efter att ha handlat med dessa små damer så det är galet? Hundmat inhandlades också innan vi åkte hem till oss och åt mellis!

Kika på videona?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *