Dagens bästa tips!

Hej mina solstrålar!☀️ Tjejerna sov inne hos mig inatt och kastade av sig täcket och skulle ligga vid fläkten. Det märks att det är mina barn? Vi tog sovmorgon till 8.30 vilket så klart vart tacksamt?

Tänkte komma med kanske världens bästa tips till er! Kanske överdrev en smula men jag tycker det är toppen iallafall!? Jag har flera såna glas med lock och sugrör till som är i just glas och mina flickor kan ibland vara lite småvilda så dom hamnar ofta på golvet tex vilket inte är så jättebra. Därför har jag letat såna fast i plast och äntligen har jag hittat det!

Dessa hittade jag på Rusta för ca 29:-/st plus ett pack med sugrör för 10:- ! Dessa använder vi till både dricka och smoothie och är så smidiga att ha med sig! Så detta är alltså dagens tips till er med barn, eller utan också för den delen? Skynda fynda på Rusta!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *