Min allra bästa vän!

Hej fina ni! Hoppas ni haft en toppendag idag! Här har dagen mest bestått av gnäll. Det har vart så fruktansvärt kvavt ute så man har vart klibbig och bara velat att det skulle börja ösregna, vilket det tyvärr inte gjorde.. Meeeen, nu ska vi inte klaga! Jag kan väl mest säga att jag längtar efter att få sova efter denna dag?

Vi mötte upp mamma efter jobbet och åkte och köpte godis till oss som får äta sånt? Och så åt vi lite sen lunch jag och mamma. Jag blir inte hungrig när det är varmt så jag äter max två gångerna om dagen nu.. Vätskediet kanske det kan kallas? Hur som så blev det en slö eftermiddag med vattenlek på balkongen för tjejerna så dom kunde svalka sig lite. Tänk att lite vatten kan vara så uppskattat?

 

Kvällen har vart lugn den med och vi har förutom lek mest myst i soffan framför Musses Klubbhus. Tjejerna somnade för ett tag sedan och jag ska plocka lite här hemma nu samt packa lite inför morgondagen.

När jag var gravid, sommaren -16 var det så olidligt varmt ett tag då det var så kvavt att jag inte kunde sova och dagarna var hemska, så morfar köpte en stor golvfläkt åt mig som jag sedan sov med varje natt riktad direkt mot mig. Den stod även på på dagarna också så man kunde svalka sig och denna fläkt har seriöst blivit min bästa vän. Jag klarar mig inte utan den! Idag tog vi ner den och vår lilla då det är så olidligt varmt här hemma och jisses så skönt det är!? Den lilla står i tjejernas rum och den stora står precis vid min säng, riktad mot mig så klart?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *