Sådan omställning

Godmorgon fina! Igår var en fullspäckad dag som under förmiddagen bestod av lek och bus med mina stjärnor, och innan lunch mötte vi upp mamma på Maxi och handlade lite. Tänk att det alltid behöver fyllas på med allt trots att man storhandlat? Efter handlingen blev det lunch på Spicy Hot för att slippa laga något hemma. Slöa.. Ibland bara?

Vi åkte hem och tjejerna lekte med lite vatten på balkongen medan mamma drack kaffe och jag klippte klor på 6/7 hundar. Därefter var det bara göra sig iordning och sen åka till jobbet.

Jag slutade klockan 20 igår med så tjejerna sov när jag kom hem men jag var så galet trött igår när jag kom hem så jag kastade i mig lite mat, tog en skön dusch och hoppade i sängen. Migränen började smyga sig på så det var bara lägga sig och sova för att slippa att det bröt ut ordentligt! Jag tappar alltid synen först och sen smyger sig huvudvärken och illamåendet sig på.. Hemskt, men är man snabb kan man förhindra det iallafall!? Det är verkligen en omställning att jobba med annat än bara bloggen. Men det är roligt också att komma ut och träffa andra lite?

Natten var toppen iallafall och jag gick in till tjejerna när Fia vaknade vid 3 inatt och så sov vi fram till 07.30 så jag mornade mig medan Fia lekte och Saga sov ytterligare 35 minuter. Så strax efter 8 gick vi upp och åt frukost. Nu busar vi lite och om en stund ska vi rita tänkte jag. Senare blir det landet för vår del? Hoppas ni får en toppendag?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *