Mysiga dagar

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra helg med massor av sol? Vår helg har vart toppen och vi har främst vart hos föräldrarna och njutit av det underbara vädret! Tjejerna har badat både lördag och söndag och det är så gott som omöjligt att få upp dom därifrån? Riktiga badgrodor är dom?

I helgen har vi haft familjetid och telefonerna har därför fått vila helt vilket vart väldigt skönt! Det har blivit god mat, solande, badande och mys hela helgen❤

Igår var vi så enormt trötta på kvällen så vi somnade på ett kick alla tre. Idag vaknade vi 8.30 och jag fick alltså 10 timmars sömn (tjejerna 12h) vilket var så välbehövligt! Idag vaknade vi alltså upp pigga och med ny energi och vi är redo för en ny vecka med nya äventyr!?? Idag blir det ganska lugnt och imorgon är det dags för jobb för min del. Jag kommer alltså utöver bloggen jobba lite extra så imorgon och onsdag har jag intro på nya jobbet! Kommer bli väldigt roligt? Hoppas ni får en toppenstart på nya veckan!?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Mysiga dagar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *