Regniga dagar = mysdagar

Förmiddagen bestod idag av massa lek och bus med mina stjärnor som börjar bli så stora nu! När det var dags att sova middag var alla tre så trötta att vi somnade tillsammans? Vi sov i typ 2 timmar! Ja ni läste rätt! Två jäkla timmar! Jag som inte kan sova middag i vanliga fall behövde verkligen den lilla (läs långa) tuppluren med mina godingar.

När vi vaknade var klockan 12 och mamma hade slutat jobbet och var på väg till oss. Vi skulle till stallet efter lunchen så vi bestämde oss för att lyxa med lunch på Spicy Hot! Tjejerna älskar det lika mycket som vi andra? När vi åt började det regna så direkt efter fick vi susa till stallet för att fölis inte skulle börja frysa! Sessan och bebis kom springandes så fort jag kom och njöt av att få komma in. Killarna härjade i sommarhagen och dom går det ingen nöd på! Jag hade inte alls räknat med att det skulle regna så flickorna hade kassa kläder för vädret och vi gjorde bara iordning allt och åkte hem.

Strax efter att vi kom hem kom även syrran från skolan och jag fixade lite till djuren medan dom andra busade. Resten av dagen har vart lugn den med. Vädret har vart kasst hela eftermiddagen så efter maten kollade vi på film och mös i soffan innan det blev ett bad och därefter kvällsgröten. Tjejerna somnade direkt när vi hade gjort iordning oss för kvällen och jag hann bara läsa någon enstaka sida ur boken? Imorgon blir det en lång tur till lekparken oavsett väder och sen fredagsmyyyyyyys? Nu kallar John Blund på denna trötta mamman, sov gott fina ni!❤

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *