När allt går åt skogen

Godmorgon fina ni! Hoppas ni sovit gott! Vi sov toppen inatt och vi vaknade upp pigga alla tre?

Gårdagens bloggande gick helt åt pipsvängen.. Let me explain why. Vi var hem till föräldrarna igår efter lunch och var där hela dagen. Tjejernas gammelmorfar kom dit en stund också och hade med både fika och presenter till tjejerna, han har alltid tyckt om att skämma bort oss barn. Hela dagen spenderades ute i det sköna vårvädret och tjejerna hoppade studsmatta mest hela tiden?

På eftermiddagen åkte vi alla tjejer till stallet och fixade där. Vi håller på att vårfixa så hagarna ska gås igenom, stolpar ska slås ner, ny har ska upp, samt så gör vi en kaninhage. Tjejerna tyckte det var så roligt, som vanligt, och fixade och donade så fint själva. Alva tog fram penslar och lite vatten så dom stod och målade stallet? Och självklart matade dom ninganing (kaninerna) och gosade med hästarna?

På slutet spårade det ur helt och dom hällde allt vatten på sig = Dyngblöta! Så det var bara åka hem och byta om!? När vi kom hem och tjejerna hade bytt om var det dags att förbereda kvällsmaten. Tjejerna hjälpte så duktigt till med allt och jag startade grillen. Finns det något underbarare än att sitta ute och äta grillat?!?

Vi åkte hem efter 19 och båda somnade i bilen, vilket som vanligt var min plan. Det är så smidigt att bära upp dom då och eftersom dom hunnit sova ett tag då vaknar dom inte när dom bärs upp och kan då enkelt bäddas ner i sängen❤ Supersmidigt! Dom har alltid pyjamas på när vi åker så sent så slipper man krångla med kläder som ska av och pyjamas som ska på.

Hur som så gick det super att lägga ner dom när vi kom hem och jag mös lite med valparna när jag hörde Dreamy skälla. Det var inte vanliga varningsskallet som när någon precis ska ringa på, och jag fattade direkt att vi hade degus på rymmen. Mycket riktigt hade  a l l a  omplaceringar rymt! Jag sprang runt i hela lägenheten och försökte få tag på dom och lyckades efter en svettig timme få in vad jag trodde var alla. Jag var så förbannad eftersom jag fick dra fram varenda möbel för att få ut dom så jag la mig och sov så fort allt var färdigt. Därför blev det inget inlägg igår kväll som planerat. Bilderna på vagnarna ska redigeras idag och kommer upp ikväll istället för igår! Stay tuned?

 

Loading Likes...

2 reaktioner på ”När allt går åt skogen

    1. Ja det är dags för det igen nu! Hade det när jag bodde hemma och förstår inte varför jag inte äger en idag?? Tack för du påminde, får köpa en imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *