Lördagshäng

Hej fina! Brorsan sov här igår till idag och tjejerna väckte honom efter vi hade ätit frukost ca 08.30. Bästa uppvaket!? Morgonen bestod av lek och bus och medan dom tre lekte lite sen så hann jag städa undan lite vilket var väldigt skönt?

I förmiddags kom mamma och syrran hit och bebisgosade, både med tjejerna och med valparna? När tjejerna sov middag vaktade Calle och Alva så jag och mamma kunde åka och handla lite småsaker lite snabbt.

När vi kom hem vaknade tjejerna en stund senare och strax därpå kom pappa. Familjen ska på hockey idag men jag och tjejerna stannar hemma så när dom hade åkt blev det lek på tjejernas rum. Dom älskar att sjunga och dansa så tycker lite synd om grannarna som får stå ut med min skönsång? Men så länge tjejerna är nöjda får dom stå ut!

Efter lunchen har vi bara tagit det lugnt. Vi har kört riktigt lördagshäng här hemma vilket är väldigt skönt och imorgon ska vi till föräldrarna! Just nu står vi och bakar vilket tjejerna älskar! Kan ni gissa vad det blir??

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *