Blandat,  Djuren,  Familjen,  Vardag

Fullspäckade dagar

Hej fina! Idag har allt gått i ett och jag är helt slut. Morgonen började på värsta sätt. Alla tre vaknade på fel sida och det var först efter frukost som vi började vakna till ordentligt och alla kände sig glada igen! Man måste få ha sådana morgnar också!?

Frukosten åts i soffan och sen mös vi ett tag framför TVn innan vi tog oss upp och bytte om till vanliga kläder. Därefter blev det lek och bus på tjejernas rum. Vid 10.30 hoppade vi in i bilen och åkte till stallet. Tjejerna somnade direkt och sov medan jag fixade. Jag tog ut Sessan och fölis på gräsmattan så dom fick beta/busa av sig då dom stått inne eftersom det skulle regna hela dagen, vilket det dock inte gjorde? Eftersom det var så fint fick dom gå ut ett tag och när jag var klar åkte vi till föräldrarna. Det var dock bara vi där!

Vi lekte på altanen och hundarna busade på gräsmattan för fullt! Förutom studsmattan är bollhavet en favorit hos föräldrarna och bollarna flyger överallt? Det blev lunch i solen och lagom därpå var det dags att hämta brorsan på skolan. Vi åkte hem och lämnade hundarna och åkte sen och handlade på Maxi. Det blev bland annat årets första jordgubbar då brorsan sover över imorgon, så dt blir lite fredagsgott tills dess!? Därefter åkte vi hem lagom till mamma hade slutat.

Vi åt lite mellis och sen åkte vi och tog in Sessan och fölis eftersom det skulle ösregna på eftermiddagen, vilket det så klart inte gjorde ändå? Men hellre vara på säkra sidan än att bebis ska frysa! Därefter åkte vi hem till pappa så han kunde fixa med min bil ett tag. Jag packade på mig massor av böcker sen jag och syskonen var små då vi läser så oerhört mycket här hemma, vilket jag älskar! När jag kom hem badade tjejerna och när dom var klara var det grötdags och sedan mys innan det var dags för nattning. Dom bäddades ner i vanlig ordning och pussades godnatt innan vi började läsa boken och båda somnade strax därpå!

Sen tjejerna somnade har hag hållt på att städa och mitt sovrum är nu färdigstädat. Ska in lite mer inredning här men sen är det riktigt mysigt!? Nu är det dock sovdags och morgondagen blir betydligt lugnare så det blir mer aktivitet här! Sov gott fina ni!?

 

IMG_0224

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *