0-3 månader,  1 - 1 1/2,  1 1/2 - 2 år,  10-12 månader,  4-6 månader,  7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling

Utveckling 0 – 1,5 år

Jisses vad tiden går fort när man tänker på det! Tänk hur mycket dom utvecklats sedan dom föddes. På bara 1 1/2 år har dom gått från att vara små, underbara, hjälplösa små bebisar, till att bli två stora, vackra, tokiga, glada, underbara och envisa små tjejer! Det känns lite hemskt att säga att jag inte har bebisar här hemma längre.. Men samtidigt tycker jag det bara blir roligare och roligare ju äldre dom blir och ju mer dom utvecklas!

Första tiden var så oerhört mysig med två små bebisar. Det enda vi gjorde var att amma, mysa och sova!

Hela tiden lärde dom sig nya saker känns det som och upptäckte händer, fötter, syrran, hundarna, familjen, att man kan skratta, babygymmet, att vända sig och att le. Helt fantastiskt att dom lär sig allt under några månader!

När vi flyttade i slutet på januari -17 började dom verkligen utvecklas på riktigt. Helt plötsligt lärde dom sig åla, hålla flaskan själva, krypa, sitta, äta själva, prata och sist men inte minst gå!

Vårt 2017 bestod verkligen av att lära sig nya saker och tjejerna utvecklades verkligen till små minimänniskor med både egen vilja, roliga egenskaper och helt plötsligt var dom två barn och inte bebisar!

Nu när dom är 1 1/2 år lär dom sig hela tiden nya saker. Dom har kunnat vissla sen innan dom fyllde 1 1/2, och lär sig nya ord varje dag. Dom pusslar ihop flera ord och bildar mening som tex “min mamma”, och bäst av allt måste jag säga är deras humor! Dom vet så väl att dom är roliga och skojar hela tiden. Man kan inte gå en minut med dessa två utan att skratta för att dom ska toka sig!

Båda två älskar att dansa och gör det oavsett var dom är. Detta är något jag älskar då jag själv dansade i många år och det är inte några blyga tjejer utan visar gärna vad dom kan! Båda två är väldigt envisa, men även om det ibland är mindre bra så ser jag det mest som en positiv egenskap dom fått från mig. Dom kommer gå långt! Dom är så roliga, busiga, glada, fina, vackra, bestämda, målmedvetna, självsäkra, goa, underbara och fantastiska! Tänk att dom är mina döttrar!❤ Jag ser så fram emot vad detta år har att bjuda på utvecklingsmässigt även om jag gärna hade stoppat tiden ett tag!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *