Familjen,  Flickorna,  Tradition,  Vardag

Små traditioner

Något vi är bra på i vår familj är att hålla traditioner. Jag tycker det är oerhört mysigt! En av dessa är att göra småsaker tillsammans hela familjen, som tex att åka till Mall of Scandinavia bara för att mysa tillsammans, eller som idag åkte vi och åt mat vid Öster Mälarstrand.

Jag tycker verkligen det är det lilla som spelar störst roll och det är så mysigt att vara allihop i vår stora familj. Idag blev det alltså en spontan middag tillsammans och när vi kom ner var det soligt men blåste lite. Dock kom regnmolnen snabbt och tog över men som tur var hade vi då hunnit in och fått maten!

Tjejerna åt jättebra och vi hade jättetrevligt. Behövs inte så mycket mer än så, en mysig stund med familjen betyder allt!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *