Från det ena till det andra

Hej fina! Sista timmarna på natten var kass för Sagas del som inte kunde sova ordentligt utan skrek om vartannat på grund av magknip. Det blev sovande i 2-minutersintervaller och 06.40 gav jag upp och vi gick upp alla tre. Efter ett tag började hon äntligen må bra så vi gick och gjorde iordning frukost som tre zombies som egentligen hade behövt sova fem timmar till?

Efter frukosten lekte vi lite och Sagas onda var borta?? När det närmade sig middagslur bäddade jag ner dom och satte på sagoboken på CD och råkade somna jag med. När vi väl vaknade sen (läs tjejerna) så hade jag lätt kunnat sova vidare en timme till, så trött var jag. Det har vart så mycket senaste dagarna vad gäller oro för Graces förlossning, Sessan osv så det har blivit för lite sömn och så magknip för Saga på det.

När vi vaknade var det iallafall lunchdags så jag lagade lite spagetti och vegfärssås. När flickorna ätit upp kom mamma förbi och vi gjorde oss iordning och åkte till stallet för att mysa med fölis. Tjejerna tycker hon är så fin, och det är hon verkligen❤ Därefter blev det en tur till Maxi för att handla lite och sen vidare för att äta lunch då jag och mamma inte hade ätit något.

När vi var klara och skulle åka insåg vi att det behövdes blöjbyte men eftersom vi hade pappas bil fanns det inga blöjor så vi fick åka hem och byta för att sen åka vidare till Anna-Greta, min gammelfarfars syster. Vi träffas emellanåt och det har blivit lite oftare nu sen hon blev själv. Alltid lika trevligt att träffas och tjejerna var så duktiga. En stund efter att vi kom släppte det för dom båda som innan var lite blyga, och dom härjade som vanligt. Stackars Anna-Greta sover nog gott inatt?

När vi kom hem var syrran redan där och strax därpå kom pappa som skulle säga hej kolla på valparna! Syrran mådde inte prima så familjen åkte ganska snart och strax efter dom åkt kom min moster på besök för lite bebisgos. Innan hon kom stod dom och sa “Milla kom” om och om igen men när hon väl kom var dom så mammiga att dom vägrade lämna mig? Trollungar!? Vi lekte med Milla en stund och snackade lite skit men jag var så galet trött så jag var nog inte roligaste sällskapet?

När Milla gått hem var det dags för kvällsmat och när vi hade ätit upp blev det ett bad för prinsessorna som hade vattengympa i badkaret? Dom bara älskar att bada och tokade sig som vanligt! Dom skrattade så dom kiknade när Saga hällde vatten med deras lilla vattenkanna på Fia??

När dom väl kom upp (efter många om och men) var det dags att ta på pyjamas och sen fixa kvällsgröt. Båda åt bra och därefter stod taadborstning på schemat. Dom är så duktiga med det? Sen var det dums i säng och båda somnade så fort dom lagt huvudet på kudden efter att ha pussats godnatt! Älskade barn❤

Sen tjejerna somnade har jag hunnit fixa lite hemma och nu har jag precis kikat klart på ett hemskt avsnitt av Dr Phil som gav min kalla kårar. En ensamstående kvinna förlorade sin son efter att hennes kille hade sparkat sönder hans skalle? Jag har så ont i hjärtat! Fia vaknade till under tiden jag kollade så jag kröp ner bredvid dom och bara kramade dom! Att någon kan göra något så hemskt som i detta avsnittet gav mig panik.

Tjejerna sover iallafall gott och hit kommer det inga män på många år! Förutom pappa och brorsan så klart? Nu är det dock sovdags för denna extremt övertrötta mamman. Hoppas vi får lite sol imorgon! Sov gott fina❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *