Välkommen världens finaste!

Idag när jag satt i bilen ringde mamma och det hackade i telefonen så jag hörde knappt vad hon sa, men jag hörde att hon var hysteriskt glad så jag fattade att Sessan hade fölat! Mamma hade alltså kommit dit efter jobbet imorse och hittat världens finaste föl i boxen?

Världens finaste och duktigaste mamma hade alltså fölat och klarat allt helt galant själv, och jag har så ont i hjärtat över att jag inte var med när hon behövde mig❤ Men hon gjorde det så bra och det var ett välmående litet sto som låg i boxen? Hon är så underbart vacker så jag spricker och givetvis var jag tvungen att åka dit så fort jag kom hem ikväll!

Hon kommer heta Pure Harmony, efter hennes pappa Pure Poison och hennes helbror Pure Seduction! Tjejerna var helt kära när dom träffade henne och jag önskar så att jag hade vart med när dom såg henne första gången!❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *