Utan mina barn

Hej fina ni! Jisses vilken dag? Natten var kass för min del, tjejerna sov dock. Däremot har valparna gnällt emellanåt och jag har kastat mig upp i panik och trott att någon hamnat där Grace inte kunnat hitta dom typ så jag har inte sovit speciellt bra. Varmt har det också vart?

Klockan stod iallafall på 05.00 och då var det bara kasta sig upp och göra sig iordning och packa ner oss i bilen. Sen bar det av till föräldrarna. Väl framme hoppades jag dom skulle sova ett tag till men icke, så dom åt frukost med morfar medan jag installerade bilstolarna i pappas bil. Därefter pussade jag tjejerna och åkte mot Örebro där jag hämtade upp en kompis och sen bar det av mot Helsingborg! Vi skulle hämta lite djur så jag har alltså kört bil hela dagen.

Jag kom hem strax efter 20 och nu är det verkligen sovdags för min del. Prinsessorna har haft det toppen hela dagen hos föräldrarna och hoppat studsmatta vilket är nya favoriten, men jisses vad jag saknat dom! Dom sov nu när jag kom hem så imorgon ska jag pussa och krama dom så dom tröttnar?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *