Sån energi!

Vilket väder vi haft idag! Jag bara älskar att våren verkligen är här? Idag blev det en lugn förmiddag och jag och tjejerna sov middag från 9.30 till 11.30? Jag som aldrig sover middag annars.. Och när jag väl gjort det för man vart så trött så har man känt sig bakfull efter, men inte idag. Gårdagen innebar att mycket släppte för mig, spänningar man gått med inför valpningen tex. Jag gick upp 5 igår morse och natten var kass, så alla tre var enormt trötta idag och den där middagsluren behövde vi allihop! Oerhört skönt efter var det faktiskt?

Syrran kom precis efter att vi hade vaknat och vi gjorde iordning lite lunch. Hon skulle ta bussen hem sen och vi andra passade på att leka lite innan vi skulle ut på promenad med mamma som sen slutat jobbet. Vi mötte upp henne utanför och så blev det en promenix till Hälla. Där köpte vi lite onyttigt till helgen och lyxade till det med en lunch på YumYum. Så gott! Vi firade lite då jag fått extrajobb!?

Är det bara jag som får enormt mycket energi av vädret? Jag får så mycket gjort då! Idag har jag putsat fönstrena vilket var enormt skönt måste jag säga! Och välbehövligt?

Kvällen har vart väldigt lugn och vi avslutade med ett bad. Båda somnade som stockar och jag har myst lite med valparna och kollat på film i sängen, men nu är det sovdags för imorgon blir en spännande dag! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *