Familjeutflykt

Hej fina ni! Idag har jag inte haft något batteri på telefonen så bloggen har fått vila lite! Skönt med lite telefonfria timmar också!

Hur som helst så åkte vi och hämtade syrran strax efter 11.30 och sen vidare för att hämta vår morfar, alltså tjejernas gammelmorfar. Därefter styrde vi mot Sätra Brunn för en familjeutflykt där vi mötte upp föräldrarna och brorsan. Det blev en supergod lunch och tjejerna charmade varenda människa, som vanligt? Det blev potatisgratäng med halloumi för min del, supergott! Och tjejerna åt nog upp varenda tomat som fanns där? Mina små tomatälskare!?

Efteråt dansade tjejerna på scenen innan vi åkte vidare för att köpa glass. Var en supermysig dag måste jag säga! När vi hade släppt av morfar åkte vi hem till mig och dom andra åkte hem.

Jag och tjejerna passade på att storstäda och sen blev det balkonghäng med en balja vatten och lite leksaker för tjejernas del och lite solande för min del! Dessa två bara älskar vatten och tyckte det var så roligt! När jag sen började förbereda kvällsmaten satt tjejerna och kollade på Musses Klubbhus och kollade i leksakstidningen?? Så jäkla söta!?

På kvällen kom mamma hit innan nattjobb och tjejerna fick ett skönt bad innan det var läggdags. Jag och mamma åt kvällsmat tillsammans innan hon åkte och därefter fixade jag lite inför morgondagens roadtrip! Nu kallar sängen på denna trötta mamman, blir en tidig morgon imorgon. Sov gott fina ni❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *