Vabruari som aldrig tog slut

Blir så trött på alla dessa sjukdomar som härjar? Tyckte vi hade nog i vabruari med en månads sjukdomar, men än tycks det inte vara slut.. Efter magsjukan vi hade sist hade jag hoppats vi skulle få vara friska till dom börjar dagis, naivt va?? Meen så vaccinerades dom ju och Saga reagerade givetvis.

Och nu är det både hosta och snorigt som härjar hemma. Vi har sån extremt jobbig hosta alla tre så jag blir galen! Tjejerna är så gott som omöjliga att få i medicin så får lirka vid kvällsgröten och ge typ 2 ml per sked? Men det går ju? Sagas förkylning har vart något bättre idag men Fia är värst av oss tre.

Sofia har redan hunnit vakna 5 gånger på grund av hostan och kommer inte till ro utan ligger och kramas i min säng just nu. Önskar så jag kunde trolla så dom slapp vara sjuka? Mina hjärtan❤ Inatt blir det nog inte mycket sömn för någon av vår del?

När valpningen var över och alla hade fått i sig råmjölk tog jag, tjejerna, mamma, syrran och brorsan en promenad i det sköna vädret. Det blev en tur till både lekparken och affären och gissa om jag njöt efter att ha vart inne hela dagen! Tjejerna däremot har vart i lekparken och busat samt på äventyr med mamma, brorsan och syrran hela dagen så dom har det inte gått någon nöd på❤

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *