Tidiga morgnar

Godmorgon fina ni! Idag vaknade jag strax efter 5.15 och fick en känsla av att jag behövde kolla till Grace. Jag gick upp och hittade henne på min jacka och valphagen hade hon möblerat om totalt. Tempade henne och hon låg på 36.5 vilket är det lägsta hon nått som jag sett. La oss i min säng och hon började genast bädda och när jag klappade henne låg hon och slickade mig på handen non stop och låg även och flåsade emellanåt. Tog med henne ut så hon kunde kissa och bajsa eftersom det är det man får som känsla när det är dags, och hon bajsade det typiska “valpbajset”. In igen och valphagen är nu iordning igen och hon ligger och vilar samt bäddar emellanåt.

Saga vaknade precis efter vi hade kommit in så just nu mutar jag med Fifi i min säng, och hon är så duktig. Vi har pratat massor om att Grace har små bebisar i magen och dom vill alltid krama henne och lägger handen på hennes mage, samt så skriker dom som bebisar för det gör ju bebisar? Älskade barn! Håll tummarna att allt går bra?

Loading Likes...

1 reaktion på ”Tidiga morgnar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *