Heldag på rummet

Jisses vilken dag! Som jag skrev imorse vaknade jag av känslan att jag skulle kolla till Grace, det kan ni läsa HÄR.

Hela dagen har mamma vart här och vart barnvakt eftersom jag inte fått lämna Grace ensam, och hon behövde givetvis all lugn och ro hon kunde få. Valphagen är i mitt sovrum så jag har alltså suttit här hela dagen? Hur som så tittade första valpen ut 13.17 och därefter rullade det på galant! Jag behövde inte göra mer än att hjälpa till att ha sönder fosterblåsorna men resten fixade hon själv. Totalt tittade det ut fyra underbara, välmående små valpar och mamma Grace mår toppen! Jag vet inte vem som är stoltast av oss två, hon eller jag?!

Det blev tre tikar och en hane, underbara alla fyra. Mamma och bebisar ligger och vilar för fullt och storasyster Dreamy får hälsa en annan dag! Tjejerna har dock vart in och gett Grace godis och klappat både henne och bebisarna, gissa om dom blev förvånade över att se dom små! Fia tittade och öppnade munnen och tittade chockat på mig?? Dom ville inte lämna rummet förrän jag sa att dom behövde få sova. Mina duktiga, kloka små barn! Jisses vad tjejerna och hundarna kommer ha roligt sen?

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Heldag på rummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *