Apropå vabruari

Kan man säga vabrupril? Här hemma verkar det vara rätt iallafall. Skrev ju nyss om att vi har ont i halsen, hostar och är förkylda, det räcker ju så liksom. Släckte i vardagsrummet för en stund sen och skulle krypa ner i sängen när jag hörde något konstigt, men kunde inte komma på vad det var.

Strax därpå vaknade Saga och var ledsen så jag gick dit och gav nappen och sa att mamma bara skulle hämta Sofia också som då låg i min säng. La mer Fia i sängen och skulle lägga mig jag med när Saga börjar kräkas.. Alltså verkligen kräkas. Det luktar i hela rummet så har fått öppna lite och så blev det en sen kvällsdusch tillsammans med min lilla trollunge❤ Har jag sagt att jag är trött på detta? Jag vill bara ha mina friska, glada, tokiga, energifulla små glädjespridare tillbaka! Nu hoppas jag bara att det var en engångsgrej och att inte Fia börjar hon också, hon klarade sig ju sist.

Sover inne hos mina hjärtan inatt och hoppas hoppas att det vänder snabbt! Sov gott fina ni?

Loading Likes...

3 reaktioner på ”Apropå vabruari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *