Lillördag & möte

Idag var jag och tjejerna till stallet och fixade allt inför kvällen. Det var så skönt väder och flickorna hjälpte som vanligt till med allt, mina duktiga små tjejer❤

Mamma kom efter jobbet och jag själv åkte iväg på möte. Nu är det bara hålla tummarna att det blir som jag vill! Mer får ni veta när jag själv vet mer?

Efter mötet blev det en tur till lekparken med mina stjärnor och mamma. Så skönt i det fina vädret och tjejerna älskar att vara i lekparken! Deras leenden och skratt smälter mitt hjärta varje gång! Det blev massor av åk i rutchkanan och givetvis gunga! Syrran mötte upp oss i lekparken och en stund senare gick mamma och tjejerna hem och jag och syrran åkte och fixade lite ärenden. Bland annat köpte vi nytt nät till studsmattan hos mamma då tjejerna älskar den! Jag köpte även varsin tröja åt tjejerna i sommar som jag älskade, och tjejerna lika så! Bättre bilder kommer imorgon?

Kvällen har gått så himla fort och det är redan dags för denna mamman att ta en dejt med kudden. Inga valpar idag heller och jag börjar oroa mig inför helgen, men vi tar en dag i taget. Håll tummarna! Sov gott fina?

Loading Likes...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *